Tetőablak beépítés vagy csere előtt állsz? Segíthetünk?

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT

Szolgáltatásaink

Több ezer hazai megrendelőnknek segítettünk szolgáltatásainkkal világosabb, egészségesebb és hangulatosabb tetőteret kialakítani az elmúlt 9 évben

TETŐABLAK BEÉPÍTÉS/CSERE
TETŐABLAK BEÉPÍTÉS/CSERE
Legkedveltebb szolgáltatásunk keretében komplexen, mindenre kiterjedően cseréljük és építjük be a tetőtéri ablakokat a megrendelőinknek. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!
MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET
FÉNYCSATORNA BEÉPÍTÉS
FÉNYCSATORNA BEÉPÍTÉS
Fénycsatornát azokba az ablaktalan helyiségekbe ajánljuk, ahova homlokzati vagy tetőtéri ablak nem építhető be. Ilyen esetben a fénycsatornával természetes fényt viszünk az ablaktalan helyiségekbe.
MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET
TETŐABLAK ÁRNYÉKOLÁS
TETŐABLAK ÁRNYÉKOLÁS
Az alábbi tetőablakokra tudunk árnyékolókat szerelni: VELUX, Roto, FAKRO, DAKEA, OptiLight. Roletta, hővédő roló, reluxa, fényzáró roló, alumínium redőny. Nézd meg a lehetőségeket és kérj ajánlatot!
MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET
VELUX SZERVIZ
VELUX SZERVIZ
VELUX tetőablakok javítása, üvegcseréje, tömítések cseréje, árnyékolók javítása és felszerelése. Cégünk szerződéses VELUX szervizpartner. Minden 1992 után gyártott VELUX ablakhoz vannak alkatrészek.
kérek árajánlatot
SZAKTANÁCSADÁS
SZAKTANÁCSADÁS
Ez a második legkedveltebb szolgáltatásunk, hiszen laikusként nem könnyű kiválasztani az optimális tetőtéri ablakot. A szolgáltatás díja 15000Ft, amelyből 10000Ft-ot az ablakbeszerelés árából jóváírunk.
SZERETNÉK SZAKTANÁCSADÁST
TETŐABLAK BEÉPÍTŐ KÉPZÉS
TETŐABLAK BEÉPÍTŐ KÉPZÉS
Cégünk 2014-óta oktatja a tetőtéri ablakok beépítését a Roto oktatóközpontjában. 2020-tól a saját telephelyünkön is képezzük a szakembereket és az érdeklődő magánszemélyeket.
ÉRDEKEL A KÉPZÉS

Partnereink

Az alábbi partnereink termékeit értékesítjük és szereljük be.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT