Tetőablak beépítésben vagy cserében segíthetünk?

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT

Az OnSky sztori

Az OnSky márkanév mögött a KissTóth Plusz Kft. áll. A céget Kiss Orsolya és Tóth Gergely alapította 2011 szeptemberében.

Orsi és Gergő 2000-ben ismerte meg egymást. Ekkor Gergő egyéni vállalkozóként tetőépítéssel foglalkozott, Orsi pedig a kereskedelmi szakmáját tanulta. A 2008-as világválság után nyilvánvalóvá vált, hogy szűkíteni kell a szolgáltatást, olyan mértékben, hogy a téma szakértői és specialistái legyünk. Így ketten 500eFt törzstőkével megalapították a KissTóth Plusz Kft-t. Elkészült a cég honlapja, Gergő minden tetőfedéssel és tetőablakkal kapcsolatos képzést elvégzett, így  2012-ben már a VELUX szerződött beépítő partnere lett a cég. 2013-ban a Roto tetőablakgyártó céggel is megállapodtunk, több külföldi képzésen is részt vett Gergő. 2014-ben, már a cégünk képviseletében Gergő oktatta az ács és tetőfedő versenytársakat a helyes tetőablak beépítésre a Roto oktató központjában.

2015-től A Fakro tetőablakok magyarországi képviselete is minket ajánl észak Pest megye területén, tetőtéri ablak cseréhez. Bevezettük az ügyfél kezelő rendszert, így nincs több elfelejtett ügyfél, találkozó. 2016-ban megemeltük a törzstőkét 3 000 000 forintra és eközben túlléptük az évi 50 000 000 forint árbevételt. 2017- beléptünk a Tető Építők Egyesületébe és a VELUX ajánlott beépítő mellett, szerződött szervizpartnere lett a cég, ami azt jelenti, hogy a területünkön mi végezzük a VELUX szervizmunkákat. Ebben az évben több, mint félezer tetőablakot cseréltünk ki és meghaladtuk a 70 000 000 forint árbevételt. 2018-ban megállapodást kötöttünk az Altaterra Kft-vel és megkezdtük a DAKEA tetőtéri ablakok forgalmazását. 2019-ben cégvezetőnket Tóth Gergelyt megválasztották a Tető építők Egyesülete alelnökének. 2020-ban beléptünk az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségébe is, így már mindkét szakmai szervezet tagja a cégünk.

Ismerj meg minket

Mi a OnSky-nál büszkék vagyunk munkatársainkra. Egy kis csapat tagjai, akik mindannyian mások. Eltérő célokkal, eltérő háttérrel. Nálunk mindenki egyformán számít. Hiszünk abban, hogy akikkel együtt dolgozunk, ők formálják az OnSky-t azzá, ami.

Tóth Gergely
Tóth GergelyÜgyvezető
A legfontosabb célom a vállalkozásunkban, hogy olyan ügyfélélményt és minőséget nyújtsunk a megrendelőinknek, amellyel magasan kitűnünk a hazai versenytársak közül.
Kiss Orsolya
Kiss OrsolyaPénzügyi munkatárs
Cégünk egyik alappillére a pontosság és a megbízhatóság. Éppen ezért, mi minden beszállítónknak előre fizetünk, emiatt az építőipari körbetartozások minket nem érintenek.
Kiss Gabriella
Kiss GabriellaÉrtékesítő munkatárs
Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy megrendelőinknek személyre szabott, a saját igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő ajánlatokat adjam. Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számomra.

Referencia Munkáink

2011 óta több ezer tetőablakot építettünk be és cseréltünk ki. Ezekből válogattuk össze a különleges és exkluzív tetőablak megoldásokat.

MÉG TÖBB REFERENCIA

A Gyártók Képviselői Is Egyetértenek

Hargitai Zsolt Roto tetőablak

“Tetőtéri ablakot szakszerűen, a szigorú nyugat-európai előírásoknak megfelelő módon beépíteni nem könnyű. A Roto statisztikája alapján a hibák és a reklamációk döntő mértékben a helytelen beépítésre vezethetők vissza. Ennek elkerülése érdekében a Roto folyamatos képzéseket tart a kivitelezőknek. A beépítéseket 2 nagy csoportba lehet sorolni: tetőtéri ablakok elhelyezése új építésű tetőbe és meglévő ablakok kicserélése. Az ablakcsere a beépítésen belül is a legnehezebb, legbonyolultabb feladat, amit csak kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kivitelezők tudnak hibamentesen elvégezni. Tóth Gergely és csapata ezen kivitelezők közé tartozik. Bátran ajánlom mindenkinek, akik szakszerű és minőségi munkát várnak el.”

HARGITAI ZSOLT • ROTO ELZETT KFT. / TETŐABLAK ÜZLETÁG

Elismerések, oklevelek

Partnereink

Az alábbi tetőtéri ablakgyártók termékeit forgalmazzuk és építjük be.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT